Rijst met rode biet en geitenkaasSpeciaal

Categorie: 

Rijst met rode biet en geitenkaas
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 2 Person(s)

Ingrediënten

  • 1 groentebouillonblokje
  • 150 gram zilvervliesrijst
  • 400 gram rode bieten (voorgekookt)
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 2 eetlepels pijnboompitten

Rijst met rode biet en geitenkaas Werkwijze

  1.  
  2.  Bereidingswijze: 
  3. - Kook de rijst in het bouillonblokje volgens de aanwijzing op de verpakking. 
  4. - Houd 1 biet apart en snijd deze in kleine blokjes. Pureer de rest van de bieten fijn in de keukenmachine. 
  5. - Haal de pan van het vuur, voeg de bietenpuree en 60 gram van de geitenkaas toe aan de rijst en laat dit even doorwarmen tot een smeuïge massa. 
  6. - Schep vervolgens de blokjes biet door de risotto en verdeel het over twee borden. 
  7. - Maak het geheel af met de rest van de geitenkaas en de pompoenpitten.