Pasta met spinazie, kip en pijnboompittenSpeciaal

Categorie: 
Recepten

Pasta met spinazie, kip en pijnboompitten
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 2 Person(s)

Ingrediënten

  • 150 gram volkoren pasta
  • 150 gram kipfilet
  • 500 gram spinazie
  • peper en zout
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gram pijnboompitten
  • 40 gram zuivelspread (met bieslook)

Pasta met spinazie, kip en pijnboompitten Werkwijze

  1.  
  2.  Bereidingswijze: 
  3. - Snijd de kipfilet in stukjes. 
  4. - Bak de kipfilet gaar in een beetje olijfolie en breng het op smaak met peper en snufje zout. 
  5. - Hak de knoflook fijn en bak deze de laatste minuut even mee met de kip. 
  6. - Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking. 
  7. - Bak vervolgens de spinazie mee tot het geslonken is. 
  8. - Neem een kleine pan en bak de pijnboompitten zonder olie of boter op laag vuur mooi bruin. 
  9. - Voeg de zuivelspread toe aan de kip en warm het goed door. 
  10. - Meg als laatste de pasta met het kipmengsel en voeg de pijnboompitten toe. 
  11.  
  12. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Ga omhoog