Ovenschotel met Chinese kool en kerrieSpeciaal

Categorie: 
Recepten

Ovenschotel met Chinese kool en kerrie
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 2 Person(s)

ingrediënten

  • 500 gram Chinese kool
  • 150 gram mager runder gehakt
  • 125 gram champignons
  • 50 gram geraspte 20+ of 30+ kaas
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 140 gram tomatenpuree
  • 3 theelepels kerrie
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • peper en zout

Ovenschotel met Chinese kool en kerrie Werkwijze

  1.  
  2.  Bereidingswijze: 
  3. - Verwarm de over voor op 200 graden. 
  4. - Snipper de ui en bak het gehakt rul samen met de ui, kerrie, nootmuskaat en naar smaak een beetje peper en zout. 
  5. - Snijd ondertussen de Chinese kool in reepjes, de champignons in plakjes en de knoflook klein 
  6. - Voeg de kool, champignons en knoflook toe aan het gehakt en verwarm dit 1 minuut mee. 
  7. - Roer de tomatenpuree er door. 
  8. - Vet een ovenschaal in en schep daar het mengsel hierin. 
  9. - Strooi de geraspte kaas over het mengsel en zet de schotel voor 20 minuten in de oven. 
  10. - Zet voor een extra knapperig korstje aan het eind even de grill stand van je oven aan. 

Ga omhoog