vistaco met bloemkoolSpeciaal

Categorie: 
Recepten

vistaco met bloemkool
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Ingredienten

  • 4 stuks tacoschelpen
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gram bloemkoolroosjes
  • 200 gram kabeljauwfilet
  • 1 stuks paprika
  • 2 stuks tomaten
  • 150 ml kookroom
  • 1 stuks advocado

vistaco met bloemkool Werkwijze

  1. Bereidingswijze:
  2. - Verwarm een flinke scheut olie in een koekenpan en voeg de geperste knoflook, bloemkoolroosjes en de Ras el Hanout toe.
  3. - Bestrooi de vis ondertussen met peper en zout.
  4. - Voeg nu een scheutje water toe aan de bloemkool en leg de visjes erbij in de pan. Bak een paar minuten door en maak ondertussen met de spatel de vis stuk, breek ‘m in stukjes.
  5. - Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. - Snijd de paprika en tomaten in blokjes, voeg dit ook toe en bak drie minuten door.
  7. - Voeg vervolgens de kookroom light en het sap van de ½ limoen toe en laat het 5 minuten zachtjes pruttelen.
  8. - Snijd de avocado in blokjes en voeg ook dit toe met wat peper en zout.
  9. - Vul de taco’s met het kabeljauw-bloemkoolmengsel en maak af met koriander.

Ga omhoog