Bloemkoolcurry met kidneybonenSpeciaal

Categorie: 
Recepten

Bloemkoolcurry met kidneybonen
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 2 Person(s)

Ingredienten

  • 1 stuks uit
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kleine bloemkool
  • 2 eetlepels olie
  • 100 ml water
  • 1 klein blikje kidneybonen
  • 1 eetlepel currypasta
  • 50 ml halfvolle yoghurt
  • 6 takjes of uit potje koriander
  • 4 sneetjes volkorenbrood

Bloemkoolcurry met kidneybonen Werkwijze

  1. Bereidingswijze:
  2. - Pel de ui en de knoflook en snijd dit klein.
  3. - Snijd de bloemkoolroosjes van de stronk en was de bloemkool.
  4. - Verwarm de olie en fruit hierin de ui, de knoflook en de currypasta zacht.
  5. - Voeg de bloemkool toe het water en stoof de bloemkool circa 10 minuten.
  6. - Spoel de kidneybonen af in een zeef, voeg ze toe aan de bloemkool en warm ze mee.
  7. - Roer de yoghurt er door en laat het gerecht nog een paar minuten sudderen.
  8. - Maak het op smaak met peper en de (klein gesneden) koriander. Geef er het brood bij.

Ga omhoog