Herfst Spaghetti 8.16€Speciaal

Categorie: 
Seizoenen: 

Herfst Spaghetti
Klaar in

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Ingrediënten

  • 300 gr volkorenspaghetti
  • 250 gr kastanjechampignons
  • 100 g Parmezaanse kaas (Parmigiano Reggiano)
  • 200 g gerookte spekreepjes
  • 500 gr Gesneden andijvie
  • 3 middelgroot eieren

Herfst Spaghetti Werkwijze

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Rasp de Parmezaanse kaas. Voeg de champignons en de andijvie in delen toe en bak nog ongeveer 5 min. Schep regelmatig om. Breng het op smaak met peper. Verwarm een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes 3 min. op middelhoog vuur.
    2. Doe ondertussen de eieren (ZIE TIP) in een kom en klop met de kaas los tot saus. Giet de spaghetti af en doe deze terug in de pan. Voeg al roerend de saus toe. Blijf roeren tot de saus iets is ingedikt. Schep het andijviemengsel erdoor. Verdeel de spaghetti over de de borden.
     

    Tip:

  1. LET OP: Het gebruik van rauwe eieren wordt sterk afgeraden voor kwetbare groepen met de mogelijkheid tot salmonellabesmetting.

Recipe notes