Geroerbakt vlees met paksoiSpeciaal

Categorie: 
Recepten

Geroerbakt vlees met paksoi
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 2 Person(s)

ingrediënten

  • 1 stukje gemberwortel (1 duim grootte)
  • 0.5 Spaanse peper
  • 2 rode uien
  • 1 paksoi
  • 150 gram hamlappen
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel sojasaus of ketjap manis
  • limoen- of citroensap

Geroerbakt vlees met paksoi Werkwijze

  1.  
  2.  Bereidingswijze: 
  3. - Schil het stukje gember en rasp het grof. 
  4. - Snijd de Spaanse peper in smalle ringetjes. 
  5. - Maak de uien en de paksoi schoon, snijd de uien in snippers en de paksoi in repen. 
  6. - Snijd het vlees in smalle reepjes. 
  7. - Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak het vlees hierin bruin. 
  8. - Fruit de ui, de peper en de gember mee. 
  9. - Voeg de paksoi toe en roerbak de groente in enkele minuten gaar. 
  10. - Maak het geheel op smaak met de sojasaus en een beetje limoen- of citroensap. 
  11.  
  12. Lekker met aardappelpuree of zilvervliesrijst. 

Ga omhoog