Wraps met gehakt en spitskoolSpeciaal

Categorie: 
Recepten

Wraps met gehakt en spitskool
Bereidingstijd
Wachttijd 15m

Ingrediënten

Voor 2 Person(s)

Ingrediënten

  • 4 Volkoren wraps
  • 350 gram Spitskool
  • 150 gram Mager rundergehakt
  • 1 Ui
  • 1 Paprika
  • Roomkaas light of zuivelspread met kruiden
  • Zout en peper
  • 1 theelepel Paprikapoeder
  • 30 gram 20+ of 30+ kaas

Wraps met gehakt en spitskool Werkwijze

  1. Bereidingswijze:
  2. - Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. - Snijd de ui, spitskool en paprika in stukjes.
  4.  - Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul. 
  5. - Voeg daarna de ui en paprika toe en bak dit 3-4 minuten mee. 
  6. - Voeg vervolgens de spitskool, een snufje zout en peper en het paprikapoeder toe en bak je dit ongeveer 4-5 minuutjes mee. Zet vervolgens het vuur uit.
  7. - Smeer de wraps in met een heeldun laagje roomkaas. Schep hier ±2 eetlepels van het gehaktmengsel op. Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal. 
  8. - Verdeel de geraspte kaas over het geheel en zet het voor 10-15 minuten in de oven.

Ga omhoog