Chinese kool met cashewnoten en aardappelpureeSpeciaal

Categorie: 

Chinese kool met cashewnoten en aardappelpuree
Klaar in
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Ingredienten

  • 500 gram aardappelen
  • 1 rode ui
  • 700 gram Chinese kool
  • 1 stukje gemberwortel
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 150 ml halfvolle melk
  • 1 beetje peper
  • 50 gram cashewnoten

Chinese kool met cashewnoten en aardappelpuree Werkwijze

  1. Bereidingswijze: - Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water met een deksel op de pan in circa 20 minuten gaar. - Maak de groente schoon, snijd de ui in snippers en de kool in repen. - Schil het stukje gemberwortel. - Fruit de ui in de olie glazig en rasp de gemberwortel boven de pan. - Roerbak de Chinese kool enkele minuten mee. - Voeg de ketjap toe en warm het geheel goed door. - Verwarm de melk. - Stamp de aardappelen en maak er met de hete melk en wat peper een puree van. - Geef er de Chinese kool bij en strooi de cashewnoten erover.