lasagne met pestoSpeciaal

Categorie: 
Recepten

lasagne met pesto
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Ingredienten

  • 200 gram spinazie
  • 250 gram champignons
  • 1 stuks paprika
  • 40 gram groene pesto

lasagne met pesto Werkwijze

  1.  
  2.  
  3. Bereidingswijze:
  4.  
  5.  
  6.  
  7. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
  8.  
  9. - Maak de champignons en paprika schoon, snij de champignons in plakjes en de paprika in blokjes.
  10.  
  11. - Verhit in een grote hapjespan een beetje olijfolie en bak de groenten 5 minuten met kruiden naar smaak. (bijv. Oregano, peterselie, peper o.i.d.)
  12.  
  13. - Meng ondertussen de pesto met de hüttenkäse en het water. Als je de saus wat dunner wil hebben, voeg je nog een klein beetje water toe.
  14.  
  15. - Verdeel een dun laagje pestoroomsaus over de bodem van de ovenschaal. Verdeel 3 lasagnebladen erover, een laagje pestoroomsaus en de helft van het groente mengsel. Herhaal dit en verdeel tot slot de geraspte kaas en pijnboompitten erover.
  16.  
  17. - Bak de lasagne in het midden van de oven in ±30 goudbruin en gaar. (lees hierbij ook even de bereidingswijze op de verpakking van de lasagnebladen)
  18.  
  19.  
  20.  
  21.  
  22. Tip: Dek de lasagne eventueel de laatste 15 min. af met aluminiumfolie als deze te snel kleurt.
  23. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ga omhoog