Noedels met biefstukreepjes en paksoi
Bereidingstijd: 20 minuten.
Ingrediënten voor 2 personen:
- 150 gram (volkoren) noedels
- 200 gram biefstuk
- 1 paksoi
- 5 wortelen
- 2 eetlepels hoisinsaus (of gebruik ketjap met honing of je eigen smaakpupillen)
Bereidingswijze:
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de biefstuk en de paksoi in reepjes.
- Was en rasp de wortelen schoon en snijd in dunne reepjes.
- Verhit olie in een koekenpan of wok en bak de biefstukreepjes 1 minuut op hoog vuur. Voeg de paksoi, de wortel en de hoisinsaus toe en roerbak nog 4 minuten op middelhoog vuur.
- Voeg tot slot ook de afgegoten noedels toe en bak nog een minuutje mee.
- Breng op smaak met zout en peper. Voor extra pit voeg je er sambal of rode peper aan toe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~