Pasta met 3-kazen en broccoli
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten voor 2 personen:
- 150 gram volkoren pasta
- 400 gram broccoli
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 2 bosuitjes
- 4 eetlepels (Griekse) yoghurt
- 50 gram geraspte 20+ of 30+ kaas
- 3 eetlepels kruidenroomkaas
- Parmezaanse kaas
- snufje nootmuskaat
- snufje peper
- eventueel een paar drupjes citroensap
Bereidingswijze:
- Snipper de rode ui en snijd de bosuitjes in ringen.
- Kook de pasta en broccoli volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
- Fruit ondertussen de rode ui aan in een aparte (steel)pan met een klein beetje olijfolie.
- Voeg hier na een paar minuten de yoghurt en de kruidenroomkaas aan toe.
- Pers een teentje knoflook boven de pan en voeg de kruiden toe.
- Zodra de roomkaas is gesmolten voeg je de geraspte kaas en een handje Parmezaanse kaas toe en roer dit goed door.
- Verdeel de pasta en de broccoli over 2 borden met de kaassaus en de gesneden bosuitjes.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~