Hallo ik ben Joris.

Doordat mijn voormalige werkgever waar ik 12 jaar gewerkt heb failliet ging, kwam ik twee jaar thuis te zitten. Mijn zwager kwam al vrij snel met het idee om iets voor mij zelf te gaan beginnen. Ik zag de administratie al, ( dat is niks voor mij ) Maar ik zei het eerst niet. Ik heb enorm veel gesolliciteerd en kreeg vrijwel geen reacties van bedrijven. Hier en daar heb ik wel wat gewerkt maar hier werd ik echt niet enthousiast van. Nadat mijn zwager nog een aantal keer had gezegd, waarom begin je niet iets voor je zelf.
Toen vertelde ik dat ik de administratie niet zie zitten. Toen zei hij dan doe ik dat voor je. Toen ben ik serieus gaan na denken.
Na een tijdje nadenken kwam mijn zwager, zus en ik op het idee om een bezorgdienst te beginnen.
Mijn zus kwam met het idee om een brood bezorg dienst te beginnen. Ik kwam met het idee om dit met een ouderwetse bakfiets te doen.
We hebben een gesprek gehad met de plaatselijke broodwinkel. Ook hebben we een gesprek gehad met de tuinder. Iedereen was enthousiast en ik ben in januari 2017 begonnen met kratten met biologische groenten en fruit te bezorgen bij de mensen thuis. Ook ben ik sinds januari 2017 werkzaam bij een kantoormeubelenbedrijf, waar ik ook met veel plezier werk
Tot de dag van vandaag heb ik er erg veel plezier in, en ben ik mijn zwager en zus erg dankbaar. In oktober 2018 is mijn collega Joel begonnen met brood bezorgen.

vriendelijke groet, 
Joris