Dank voor de interesse in Stichting Joris Bezorgt.

De stichting is opgericht om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen. We richten ons met name op het gratis bezorgen van producten bij mensen thuis. We werken met diverse leveranciers samen:
Kwekerij Eef Stel
Bakkerij van der Most

Het heeft voor alle partijen veel voordelen:
  • De klant krijgt goede producten gratis thuis bezorgd
  • De leverancier krijgt meer klanten omdat deze ontzorgt worden en niet zelf hoeven te halen.
  • De stichting kan mensen als Joris aan het werk helpen.
Het werkt als volgt: Klanten kunnen verschillende soorten pakketten afnemen afhankelijk van het aantal personen en voor hoeveel dagen per week men een pakket wil ontvangen. Daarbij is er ook nog de keuze voor een groente pakket met of zonder fruit erbij. Bij het brood kun je aangeven welk brood je wilt en dan bezorgen we dit, zo simpel!

Op dinsdag wordt voor groente en fruit het weekmenu via email doorgestuurd met een lekker verantwoord recept van Vivacious  waarin je kunt zien welke groente (en fruit) er die week in het pakket zit. 

Joris komt op woensdag- of vrijdagmiddag de kratten groente en fruit bezorgen en neemt het lege krat van vorige week weer mee. Voor de 2 kratten welke in gebruik zijn betaal je bij aanvang eenmalig een borg van € 9,34  en dit krijg je natuurlijk terug bij het stopzetten van de bezorgingen.

Voor het brood komt Joël op donderdag bezorgen

Wanneer je een weekje wilt overslaan, op vakantie bent of wilt stoppen dan kan dat d.m.v. een email naar jorisbezorgt@gmail.com en dit wordt verwerkt (wel graag een paar dagen van tevoren).

Een klant kan eerst tweemaal proberen of dit concept en het gekozen pakket ze bevalt. Daarvoor kan het bedrag van die 2 weken overgemaakt worden naar de Kwekerij. Hopelijk besluit u om na deze test door te gaan en vervolgend werken we met een automatische incasso. We zullen u vragen om deze in te vullen en dan wordt het verschuldigde bedrag per week door de kwekerij of van der Most per maand worden afgeschreven.

Nogmaals dank voor de interesse en zoals u leest: Het is echt een niet te weigeren voorstel!

Vriendelijke groet
Stichting Joris Bezorgt