Lasagne met spinazie en zalmSpeciaal

Categorie: 
Recepten

Lasagne met spinazie en zalm
Klaar in
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Ingredienten

  • 2 stuks uitje
  • 100 gram gerookte zalm
  • 400 gram verse spinazie
  • 150 gram creme fraiche
  • 6 vellen lasagnebladen
  • 1 snufje peper en zout

Lasagne met spinazie en zalm Werkwijze

  1. Bereidingswijze:
  2. - Verwarm de oven voor op 180 graden.
  3. - Snipper de ui, snijd de gerookte zalm in stukjes en was de spinazie.
  4. - Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan, bak de ui glazig, voeg de spinazie in delen toe, bak het totdat alle spinazie geslonken is en breng dan op smaak met peper en zout.
  5. - Schep de spinazie in een zeef en druk met een lepel het vocht eruit.
  6. - Vet een kleine ovenschaal in en leg ongeveer de helft van de spinazie op de bodem. Leg hierop de helft van de gerookte zalm, ±3 lasagnebladen, de helft van de kruidenroomkaas en herhaal dit nogmaals.
  7. - Bak de lasagne in zo'n 30-35 minuten gaar in de oven.

Ga omhoog